Facebook
Telnr :015-8891437 of 06-10677167
Serrie Yvonne

Serrie

Ik ben Serrie en heb een wetenschappelijke achtergrond. In 1990 ben ik afgestudeerd als Chemisch Analist aan het Van Leeuwenhoek Instituut in Delft. Ik heb 17.5 jaar bij Unilever in Vlaardingen gewerkt en deed o.a. de analyse en ondersteuning bij de research van voedings- en wasmiddelen evenals de automatisering van de afdeling Analytical Support.

In april 1999 kwam ik "per toeval" in aanraking met Reiki en sinds die periode is Reiki erg belangrijk voor mij geworden. Vanaf mei 2001 heb ik alle cursussen van Yvonne geassisteerd en in 2001 ben ik gestart met de intensieve opleiding tot Reikimeester bij haar. In oktober 2002 heb ik deze opleiding met succes afgerond en mag ik mezelf Reikimeester in het Usui Systeem van natuurlijk genezen noemen. Vanaf januari 2007 heb ik de Reiki overgenomen van Yvonne. Zij is zich gaan toeleggen op een aantal nieuwe technieken. De Jassentechniek, Jassentechniek Healing en de Reconnectie.


Yvonne

Ik studeerde Personeels Management in Rotterdam aan de hoge School voor Rotterdam en Omstreken. In mijn werk als arbeidsdeskundige heb ik o.a. trainingen en loopbaanbegeleiding gegeven op het gebied van persoonsontwikkeling binnen bedrijven.

In 1993 deed ik mijn eerste Reiki-cursus en 3 jaar later, op 2 oktober 1996 rondde ik mijn opleiding tot traditioneel Reikimeester af bij Dick Nijssen, een van de eerste Reikimeesters in Nederland. Ik kom voor in de 2e generatie Reikimeesters in Nederland. Een dergelijke opleiding is noodzakelijk. Zo langzamerhand is er een wildgroei ontstaan van mensen die op eigen houtje cursussen Reiki geven. Wanneer Reiki niet goed geleerd wordt, door onbevoegden, kan het vervelende gevolgen hebben. Het maakt wel degelijk een groot verschil bij wie je Reiki leert.

Naast het geven van Reikicursussen heb ik in 2002 de cursus "Reis door de Chakra's" ontwikkeld, gebaseerd op de boeken en cursussen van Anodea Judith. De basiscursussen Meditatie heb ik in februari 2006 ontwikkeld.